Ticari programlara ve veri tabanı dosyalarına yönelik özel çözümlerimiz!

[veri kurtarma .31] >>

Bilindiği üzere, sıklıkla güncellenen (sürekli kayıt girişi nedeniyle) veri tabanı dosyaları disk bölümü içerisinde küme bazlı olarak dağılmaktadır (dosya parçalanması / file fragmentation). Hatalı silme ve formatlama işlemleri sonrasında bu dosyalar çoğu durumda otomatik programlar ile elde edilememektedir (istatistiklere göre %5).
 
Firmamızın küme bazlı dosya parçalanmasına uğramış gerek özel gerekse de genel amaçlı veri tabanı dosyalarının kurtarılması konusunda özel çalışmaları bulunmaktadır. Bu çalışmalar genellikle ilgili veritabanı yada dahili formata sahip belge dosyasına özel yapılmaktadır. Firmamız özellikle ülkemizde yaygın olarak kullanılan ticari program veri tabanı dosyalarının fragmente olmuş durumdayken kurtarılması yada kurtarma sonrası onarılıp anlamlı bir bütün oluşturulmasının sağlanması konularına ağırlık vermiştir.
 
LKS, Datasoft, Mikrokom, ETA, Mikro, Netsis, Vega, Akınsoft, ... veri tabanlarında bahsi geçen çözümlerimizi yaptığımız yeni çalışmalarla hızlandırdık ve sonuç alma süresini 1-2 gün seviyesine indirdik.


Geri